O BabyFitovi ekipi

 Katja Britvič

Katja Britvič, vodja centra, Pedokinetik, univ. dipl. komunikologinja

 

Že vse življenje sem športno aktivna - največji del odraščanja sem trenirala ritmično gimnastiko, na II. gimnaziji začela s cheerleadingom in cheer plesom in srečala svojega bodočega moža, v Ljubljani med študijem komunikologije spoznala aerobiko (jo nekaj časa učila) in med nosečnostjo pilates, ki me ohranja zdravo še danes. Po rojstvu prvega sina Luke sem se srečala z Andrejo Semolič in Pedokinetiko, ki je bila odgovor na iskanje moje življenjske poti. Študij Pedokinetike® sem uspešno zaključila septembra 2017. Z drugim sinom Rokom in hčerko Kajo ponovno raziskujem čudežni razvoj dojenčka in človeka. Vesela sem, da lahko z Mariborčani delim kakovostni gibalni center za vsa življenjska obdobja.

 

Certifikati usposobljenosti: Pedokinetik® (Andreja Semolič), vaditeljica pilatesa (Fitnes zveza Slovenije) in aerobike (Gimnastična zveza Slovenije), inštruktorica Spinning Babies in telesne vadbe v nosečnosti (Društvo fizioterapevtov Slovenije), strokovni delavec v športni rekreaciji (Olimpijski komite Slovenije)

 

Kristina Kleč

 

Kristina Kleč, vaditeljica pilatesa za nosečnice in poporodnega pilatesa, prof. matematike in tehnike

Kot aktivna plesalka modernega plesa sem vedno iskala vadbe, ki bi mi pomagale izboljšati plesno tehniko. V študentskih letih sem se tako prvič srečala s pilatesom, ki me je izjemno navdušil. Vse od pridobitve diplome za vaditelja pilatesa samostojno vodim ure pilatesa, na katerih svoje znanje in izkušnje delim z vadečimi, ki me vedno napolnijo z dobro energijo, ko zadovoljni in nasmejani zapustijo dvorano.

Certifikati usposobljenosti: vaditeljica pilatesa (Gimnastična zveza Slovenije), inštruktorica Spinning Babies in telesne vadbe v nosečnosti (Društvo fizioterapevtov Slovenije)

 

 

mojca bračko

 

Mojca Bračko, vaditeljica pilatesa za nosečnice in poporodnega pilatesa, prof. športne vzgoje

Trenutno na porodniškem dopustu!

17 let vrhunskega športa v orodni gimnastiki je pustilo kar nekaj posledic na mojem telesu, zaradi česar sem morala prekiniti svojo športno kariero in odkrila PILATES. Zame je to edini recept za vzdrževanje vitalnosti, dobrega počutja in za lajšanje vseh tegob. Uživam tudi pri delu z najmlajšimi in njihovimi starši na ŠD Center Maribor.

 

Certifikati usposobljenosti: vaditeljica pilatesa (Gimnastična zveza Slovenije), inštruktorica Spinning Babies in telesne vadbe v nosečnosti (Društvo fizioterapevtov Slovenije)