Pedokinetika® MalaMali skupina za hodečke (1-2 leti)

 

Luka na krogu

 

Za vse malčke, ki že hodijo, v starosti približno 1-2 leti. Spremljata jih mamica ali ati (ali oba), ki sodelujeta, zato naj bosta primerno oblečena.

Hoja, koordinacija, ravnotežje, taktilnost, ritem, raziskovanje, gibanje, igra in kakovostno druženje otroka s starši. Vsako uro nas bo spremljala nova zgodba. Ura temelji na samoregulaciji in učenju skozi igro in raziskovanje. Velik poudarek je tudi na razvijanju samostojnosti in neodvisnosti otroka. Zabava, glasba, tek, plezanje, skakanje, na koncu pa prijetno utrujen malček in mamica ali ati :)

Kot pri vseh ostalih programih se ne pozabi prijaviti (tukaj), saj je število mest omejeno :)

Za vadbo potrebuješ hodečega malčka (v bodiju, bosega), udobno oblačilo in nogavice zate ter nekaj za pit (vodo) za malčka.

Družili se bomo od septembra do konca aprila. Med počitnicami lekcije odpadejo, razen od posebnem dogovoru. Ob lepem vremenu se bomo igrali tudi ZUNAJ na našem atriju! :)

 

Sezono 2023/24 začnemo v torek, 5. septembra ob 17h. Dobivali se bomo ob torkih ob 17h do konca aprila 2024. Po potrebi bomo sčasoma dodali še eno skupino v torek ob 16h. Prijavi se tukaj!

 

 

 

Kdo vodi? Katja Britvič, pedokinetik

trajanje: 45 min

Kako se lahko vpišem?

Urnik in cenik